Soorten vervoer

Voor het vervoer van al uw goederen en pakketten bent u bij ons aan het juiste adres. Zoekt u een koerier in Arnhem die het vervoer van uw pakket kan verzorgen? Wij zijn u graag van dienst. Ook als u gaat verhuizen helpen wij u met het vervoer van al uw eigendommen. Niet alleen in heel Nederland zijn wij werkzaam, wij bezorgen ook daarbuiten! Gaat u emigreren? Schakel onze hulp in. Wij zijn uw betrouwbare koerier, die uw zending op veilige wijze op de juiste plek van bestemming brengt. Onze wagens beschikken over een GPS systeem, zodat wij u precies kunnen vertellen waar uw zending zich bevindt. Heeft u nog vragen over de diensten die wij in Arnhem bieden op het gebied van vervoer? Neem dan contact met ons op.

Internationaal vervoer

Wij zijn ook uw specialist voor internationaal vervoer. Van Noorwegen tot Portugal en van Tsjechië tot Engeland, voor ons is geen plek te ver! Woont u in Arnhem of in de regio Arnhem? U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is op het gebied van vervoer.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vul daarvoor het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u liever één van onze medewerkers uit Arnhem aan de lijn? Dat kan ook! Bel dan vrijblijvend naar 026 - 791 00 48.